Moravané volili nejhezčí Brňačku - Bartošová plakala štěstím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Moravané volili nejhezčí Brňačku - Bartošová plakala štěstím!

Na akci zazpívala dojatá Iveta Bartošová a všechny zaujala i rozepnutými knoflíčky u košile, které odhalovaly její bujné vnady.
Na akci zazpívala dojatá Iveta Bartošová a všechny zaujala i rozepnutými knoflíčky u košile, které odhalovaly její bujné vnady. (pro Aha! – Igor Zehl)

BRNO – Princezna českého popu Iveta Bartošová (42) málem proplakala svoje vystoupení! Tak ji totiž dojalo, jak jejích pět písniček na finále soutěže Brno Girl 2008 přijalo publikum, že se neovládla a nějaká ta slzička ukápla.

Princezna českého popu Iveta Bartošová (42) málem proplakala svoje vystoupení! Tak ji totiž dojalo, jak jejích pět písniček na finále soutěže Brno Girl 2008 přijalo publikum, že se neovládla a nějaká ta slzička ukápla.

„Já a manažer Ivety? Houby. Jsem jen její luxusní řidič. Ona si jinak řídí všechno sama, i mě,“ vtipkoval v zákulisí její manžel Jiří Pomeje. Ten si liboval při volbě nejhezčího moravského zadečku. „Slečna číslo jedna má stejný tvar jako moje Ivetka,“ volal nadšeně.

Kromě Pomejeho s Bartošovou se akce zúčastnili i Jan Saudek s rodinou, Luboš Xaver Veselý, zpěváci Eva a Vašek a celý večer moderovala Eva Aichmajerová. Ta byla šťastná, že jí Bartošová nabídla přímo na pódiu tykání. I Saudek opět perlil. „Koho z přítomných bych nejraději fotil? Nejlepšími kandidáty jsou Xaver a Pomeje,“ šokoval velký milovník žen.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.