Kuchařová dražila svoje šaty! Na Dvořákové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kuchařová dražila svoje šaty! Na Dvořákové!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Ve prospěch nadace České televize (ČT) a nadace Taťány Kuchařové – Krása pomoci proběhly na plesu České televize dvě charitativní dražby! A zatímco šaty ze StarDance, které v pořadu oblékla Táňa Vilhelmová, se pro nadaci ČT vydražily za 50 tisíc korun, charita pro nadaci Kuchařové dopadla ještě úspěšněji.

Ve prospěch nadace České televize (ČT) a nadace Taťány Kuchařové – Krása pomoci proběhly na plesu České televize dvě charitativní dražby! A zatímco šaty ze StarDance, které v pořadu oblékla Táňa Vilhelmová, se pro nadaci ČT vydražily za 50 tisíc korun, charita pro nadaci Kuchařové dopadla ještě úspěšněji.

Róbu, kterou se Miss World 2006 rozhodla na plese vydražit, věnovala návrhářka Eva Richterová z Módního salonu Richter a přímo na místě ji předvedla další krásná modelka Martina Dvořáková! A vyplatilo se! Model vynesl 200 tisíc korun, což je rekord v historii plesu. Finance poputují na hlavní projekt nadace – Fond rychlé pomoci. „Konkrétně se rozdělí mezi dvouletou holčičku s kombinovaným postižením, pro kterou zakoupíme speciální autosedačku, elektrický vozík pro čtyřiadvacetiletou slečnu a speciálně upravený počítač pro studium čtrnáctiletého chlapce,“ řekla nám Kuchařová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.