Norisová, Bosák a spol. - Ve StarDance berou statisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Norisová, Bosák a spol. - Ve StarDance berou statisíce!

Vladimír Kratina a Laura Klimentová.
Vladimír Kratina a Laura Klimentová. (Aha! – Mária Rušinová)

PRAHA – Nejdřív se účastníci 3. řady StarDance rozčilovali, že dostanou honoráře jen za přímé přenosy soutěže, a ne za několikatýdenní taneční průpravu, teď už se jim ale rozlil úsměv na rtech – desetitisíce týdně se už sypou! Zatímco však slavné tváře dostávají až šedesát tisíc za jeden pořad, jejich neznámí taneční partneři si musejí vystačit s pouhou třetinou.

Kvůli rozdílným penězům veřejnoprávní Česká televize hrozí účastníkům, kteří by se rozhodli o částkách mluvit, obrovskými pokutami!

A ani nám nechtěl nikdo v České televizi říct, jak vysoké výdělky coby plátci koncesionářských poplatků dáváme soutěžícím. „Já vám to nemohu říct, protože nám to zakazuje smlouva, a to už není o koncesionářích, ale o právních záležitostech,“ uvedl mluvčí České televize Ladislav Šticha.

Ať už celebritám, tak i obyčejným tanečníkům a tanečnicím, kteří VIP osobnostem pomáhají uspět, se dostane obrovské reklamy. Sobotu co sobotu se na ně v hlavním večerním vysílacím čase dívá kolem milionu a půl diváků. To mají všichni stejné. Suma, již berou za jeden večer, se však liší.

Podle našich informací jsou na tom nehvězdní tanečníci všichni stejně a za večer si přijdou na dvacet tisíc. Hvězdy už jsou podle zdroje ze štábu placeny různě. I když samy celebrity si myslí, že všechny jedou na stejně vysoký paušál. „Máme stejný honorář, ale nemůžu říct cifru, jsme smluvně vázáni,“ uvedla jedna z celebrit, která i tak nechtěla uveřejnit své jméno.

Nám se však přesto podařilo zjistit, že honorář osobností se pohybuje v rozmezí 30 až 60 tisíc korun za jeden odtančený večer a podle našeho zdroje dostávají osobnosti po vypadnutí ještě za každý další neodtančený díl dvacet procent z klasického honoráře. Vítězové si tak mohou přijít i na víc než čtyři sta tisíc korun!

Odpadlík ze včerejška, bývalá Miss ČR Jana Doleželová, si pak za celou soutěž přijde zhruba na necelých dvě stě tisíc korun.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.