Sexbomba Belohorcová v Miami - Skončila v bazénu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sexbomba Belohorcová v Miami - Skončila v bazénu!

 (Aha! – David Kundrát)

MIAMI BEACH – Sexbomba Zuzana Belohorcová (31) s přítelem Vlastou Hájkem (32) řádí jako utržení ze řetězu ve slavném americkém letovisku na Floridě! Sídlo českých milionářů »objevil« Hájek už před třinácti lety!

Sexbomba Zuzana Belohorcová (31) s přítelem Vlastou Hájkem (32) řádí jako utržení ze řetězu ve slavném americkém letovisku na Floridě! Sídlo českých milionářů »objevil« Hájek už před třinácti lety!

„Dva roky jsem tu žil a pracoval v jedné produkční agentuře,“ prozradil Aha! Hájek. A Zuza tu s ním už také zažila nejednu dovolenou a divoký večírek. „Tady je vila, kde zastřelili Versaceho a v tomhle baru byl zase postřelený Al Capone,“ prováděla naše reportéry po morbidní historii luxusních budov palmami ověnčené Ocean Drive. „Jen počasí má do sezony ještě pár rezerv. Oceán je zatím studený,“ povzdychla si modelka a do azurové vody se zatáhnout nenechala. Hodit ji do vody se Vlastovi podařilo až v bazénu na střeše jejich hotelu, ale ani tam voda nebyla nejteplejší.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.