Koukejte, to jsou nejhezčí těla Hollywoodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Koukejte, to jsou nejhezčí těla Hollywoodu!

Jessica Simpson
Jessica Simpson  (: profimedia.cz, archiv)

Když bůh rozděloval půvab a sexappeal, tady rozhodně nešetřil. To si alespoň myslí čtenáři amerického časopisu InStyle, kteří hlasovali v anketě o nejpřitažlivější krásky šoubyznysu.


Tady je pět hollywoodských hvězd, které zabodovaly!

»Tělo Hollywoodu«

– Jessica Simpson (25)

Dlouhé blond vlasy, krásná tvář a tělo bohyně – tím se může pyšnit zpěvačka a také herečka Jessica Simpson. Mnohým připomíná Pamelu Anderson v dobách její největší slávy. Však si v připravovaném celovečerním filmu Pobřežní hlídka zahraje roli C. J. Parker, kterou před lety hrála právě Pamela ve stejnojmenném seriálu. A jak si Jessica udržuje postavu? Jednoduše! Stačí jenom párkrát týdně cvičit a vyvarovat se hamburgerů, což je pro ni snadné, protože jí stejně nechutnají.

Nejpřitažlivější žena

Kliknutím zvětšete– Reese Witherspoon (30)

Měří pouhých 157 centimetrů, ale je nepřehlédnutelná. Srdce diváků si získala coby Pravá blondýnka, ale herecké kvality prokázala v roli zpěvačky June Carter ve snímku Walk the Line, za který letos získala Oscara.

Nejlepší tělo do bikin

Kliknutím zvětšete– Jessica Alba (25)

Říká se, že tahle kráska trpí velkým studem. Potvrzuje to i fakt, že se soudila s majitelem Playboye Hughem Hefnerem, který její fotografi i v plavkách uveřejnil v březnovém čísle. Boj vyhrála, číslo bylo staženo z prodeje. Titul nejlepší tělo do bikin ji ale snad potěší…

Nejúžasnější křivky

Kliknutím zvětšete– Beyoncé Knowles (24)

Zpěvačka skupiny Destiny´s Child si sexy figuru udržuje nejraději tancem. Rozhodně však netouží být hubená, miluje pečená kuřátka s hranolkami a zmrzlinu. „Jsem spokojená se svými zaoblenými tvary,“ prohlásila jednou.

Nejsouměrnější postava

Kliknutím zvětšete– Kate Beckinsale (32)

O hvězdě filmu Pearl Harbor se říká, že uchvacuje muže hlavně svým šarmem a charismatem. Pohled na její super figuru však svědčí, kde je pravda.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.