Krejčíř & Olšovský - Jsou z nich prodavači! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krejčíř & Olšovský - Jsou z nich prodavači!

Lumír Olšovský nabízel za pomoci Míši Mauerové i dámské prádélko...
Lumír Olšovský nabízel za pomoci Míši Mauerové i dámské prádélko... (Aha!: Martin PEKÁREK)

PRAHA – „Tak jsme se ujali rolí prodavačů. Nebohé lidi jsme v obchodu Jackpot a Cottonfi ld na pražských Příkopech oblékali do různých hadříků,“ svěřil se deníku Aha! muzikálový herec Lumír Olšovský (32).

Ten si spolu se svými kamarády Tomášem Krejčířem (34), Josefem Cardou (50), Míšou Mauerovou (27) a Michaelou Badinkovou (27) na prodejní akci tohoto obchodu pořádně zařádil.

„Největší legrace byla, když do obchodu přišli cizinci, kteří nás na rozdíl od Čechů nepoznali a mysleli si, že jsme opravdoví prodavači,“ poznamenal Tomáš Krejčíř. „Když jsem byl mladý, měl jsem plno brigád, kdy jsem prodával. Dnes se takovým lidem říká obchodní zástupci,“ upřesnil Krejčíř.

„Když do obchodu vstoupili Angličanky, ujímal se jich Tomáš. Já se zase culil na jednu Němku, která mi něco dlouho vysvětlovala. Když však zjistila, že jí nerozumím, odešla,“ doplnil Olšovský. „Byli jsme ale úspěšní. Prodali jsme totiž hned několik tašek hadříků,“ spokojeně konstatoval Lumír.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.