České sexbomby ohromily Kanárské ostrovy - Hanychová řádila na pláži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

České sexbomby ohromily Kanárské ostrovy - Hanychová řádila na pláži!

Česká sexbomba Agáta Hanychová způsobila na Gran Canarii doslova pozdvižení.
Česká sexbomba Agáta Hanychová způsobila na Gran Canarii doslova pozdvižení. (Aha! – Martin Hykl)

MASPALOMAS – Kanárské ostrovy jsou na nohou! Když vyrazily české sexbomby na pláž, zdálo se, že na Kanárech zkolabuje nejen doprava. Všichni řidiči z nedaleké silnice, ale i chlapi na pláži a číšníci z plážové restaurace doslova s otevřenou pusou sledovali missky Agátu Hanychovou (23) a Petru Macháčkovou (23), playmate Vlaďku Erbovou (28) a moderátorku Evu Aichmajerovou (30), jak řádily na pláži.

Kanárské ostrovy jsou na nohou! Když vyrazily české sexbomby na pláž, zdálo se, že na Kanárech zkolabuje nejen doprava. Všichni řidiči z nedaleké silnice, ale i chlapi na pláži a číšníci z plážové restaurace doslova s otevřenou pusou sledovali missky Agátu Hanychovou (23) a Petru Macháčkovou (23), playmate Vlaďku Erbovou (28) a moderátorku Evu Aichmajerovou (30), jak řádily na pláži.

A Agáta všemu udávala tón! Na pláži se cítila jako ryba ve vodě a brzy se stala královnou pláže i moře. Kanáry na její divokou vodní show, která vznikla při pauze natáčení videoklipu k písni Celou noc dua Gloria, určitě jen tak nezapomenou. „Jsem živel, moře mám ráda, a když už mě sem Canaria Travel dovezli, tak tu přece nesmím promarnit ani minutu. Život si musíme užívat,“ smála se sexy Agáta, po které na Kanárech muži doslova šílí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.