Koncert pro Konto bariéry - Vydělali skoro deset milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Koncert pro Konto bariéry - Vydělali skoro deset milionů!

Červený nos, který má Bílá, znázorňuje symbol Konta Bariéry.
Červený nos, který má Bílá, znázorňuje symbol Konta Bariéry.

PRAHA – Zpěvačka Lucie Bílá (42) má další důvod, proč na sebe může být pyšná. Nejenže si našla nového partnera, který je do ní očividně poblázněný, ale ještě prospěla dobré věci.


V úterý večer totiž jako patronka Konta Bariéry přispěla k tomu, že diváci pořadu Volejte Lucii!, který běžel v přímém přenosu v České televizi, v průběhu vysílání posílali na bankovní účet Konta Bariéry peníze. A sešla se opravdu hezká suma. Díky televizním divákům a štědrým sponzorům se nashromáždilo jen během hodinového přímého přenosu na účtu charitativní iniciativy, která již patnáct let pomáhá zlepšit život handicapovaných spoluobčanů, úctyhodných devět a půl milionu korun. Galavečeru, který uváděla sama patronka Lucie Bílá, se zúčastnili Jiří Korn, Petr Hapka, ale i Jiří Lábus, Kateřina Neumannová a Eva Holubová, kteří byli na telefonu a přijímali hovory od štědrých dárců a děkovali jim za lidi, kterým i sebemenší částka může dopomoci k lepšímu životu.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (km)
Foto Aha! – Mária Rušinová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.