Boura a Mayerová - Rozvádějí se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Boura a Mayerová - Rozvádějí se!

Slávek Boura a Markéta Mayerová.
Slávek Boura a Markéta Mayerová. (: Dalibor Puchta)

PRAHA – Sláva moderátorského dua Slávek Boura (44) a Markéta Mayerová (41) už je dávno v prachu a stejně tam se ocitlo i jejich manželství! Manželé a rodiče sedmileté dcery Agáty se rozcházejí, už spolu nebydlí a na pořadu dne je rozvod!

O tom, že mezi manželi není všechno v pořádku, se šušká ve společenských kuloárech už dlouho. Teď to však prasklo! „Je to záležitost posledních pár týdnů, přestali jsme si definitivně rozumět a vznikla mezi námi komunikační bariéra, kterou neumíme překonat,“ potvrdil deníku Aha! Boura. Že by však důvodem krachu vztahu byla případná milenka, odmítá. „Celé to je iniciativa Markéty. Já žádost o rozvod nepodávám a ani nemám žádnou milenku. To, jestli má někoho Markéta, nevím. Nemohu mluvit za ni,“ uzavřel.

Mayerová se odmítá k celé věci vyjádřit. „Nezlobte se, ale já to nebudu komentovat,“ řekla rozzlobeně. Podle zdroje z okolí manželského páru je důvodem rozvodu neúspěch a následný vyhazov z teleshopingové stanice Top TV, ale i problémy okolo serveru Pepernet.cz, na nějž dostali manželé státní grant. Část z něho jim však měla být kvůli neplnění smluvních podmínek odebrána. „Je to výsledek dlouhodobé krize. Znáte to. Všechno souvisí se vším,“ přiznává Boura.


Rozhovor se Slávkem Bourou o krizi manželství čtěte už zítra v deníku Aha!.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.