Hrubešová s Nesvadbovou v cirkuse: Berousek, to je chlap! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hrubešová s Nesvadbovou v cirkuse: Berousek, to je chlap!

Markéta Hrubešová a Bára Nesvadbová (vpravo) s dcerami.
Markéta Hrubešová a Bára Nesvadbová (vpravo) s dcerami. (Tomáš Martínek)

PRAHA – Spisovatelka Bára Nesvadbová (33) a herečka Markéta Hrubešová (36) vzaly své dcery do cirkusu. A to na premiéru představení Národního cirkusu originál Berousek v pražských Stodůlkách.

Spisovatelka Bára Nesvadbová (33) a herečka Markéta Hrubešová (36) vzaly své dcery do cirkusu. A to na premiéru představení Národního cirkusu originál Berousek v pražských Stodůlkách.

„Děti si to náramně užily. Miluju zvířata, proto normálně nechodím ani do zoo, ale Jiří Berousek se o svá zvířata stará velmi pečlivě, tak mi to nedělá problém zajít na jeho představení. V jiném cirkuse jsem ovšem zatím nebyla,“ řekla Nesvadbová, která s sebou vzala i dceru Bibianu. „Troufnu si říct, že je Berousek nejpřitažlivější muž v Čechách, takže se dámská jízda povedla. Děti si dokonce pohladily slony a nebály se jim sáhnout ani na chobot,“ dodala Nesvadbová, která se deníku Aha! pochlubila, že kdysi na slonovi dokonce jela. „To když jsem byla na Srí Lance. Překvapilo mě, jak má strašně hrubou kůži.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.