Milostný vztah Vondráčkové a Vernera je u konce - Jsme jen přátelé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Milostný vztah Vondráčkové a Vernera je u konce - Jsme jen přátelé!

Lucie Vondráčková a Tomáš Verner, kteří spolu prý chodili několik měsíců, se k sobě chovali spíš jako bratr se sestrou než vášnivě zamilovaný pár.
Lucie Vondráčková a Tomáš Verner, kteří spolu prý chodili několik měsíců, se k sobě chovali spíš jako bratr se sestrou než vášnivě zamilovaný pár.

PRAHA – Vztah zpěvačky Lucie Vondráčkové (28) a mladého krasobruslaře Tomáše Vernera (22) je nejspíš u konce. Důvod? Jejich nadměrná časová vytíženost lásce nepřeje.


„Měl jsem se kdysi za vytíženého člověka, ale když jsem poznal Lucku, tak jsem zjistil, co to je být v plném pracovním nasazení,“ svěřil se Verner, který dle svých slov se zpěvačkou nic neplánuje. „Lucka toho má nad hlavu a já taky neustále někde lítám po světě. A tak neplánujeme společnou budoucnost,“ pokračoval mladý talent. A Vondráčková se na to kouká stejně. „Nevím, jak to bude dál. Necháváme to plout. My jsem hlavně super kámoši,“ dodala zpěvačka. Nejostřeji sledovaný pár posledních měsíců tak svými výroky dal za pravdu zlým jazykům, že jejich vztah byl jen naoko. Je totiž minimálně podezřelé, že se Verner s Vondráčkovou snaží veřejnosti namluvit, že na sebe nemají čas právě na jedné ze svých posledních krasobruslařských show, které tento rok v Čechách jel.


Autor: (km)
Foto Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.