Zpěvačka Petra Černocká: Přinutila manžela kleknout na kolena! Přede všemi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvačka Petra Černocká: Přinutila manžela kleknout na kolena! Přede všemi!

Petra Černocká dorazila s manželem a ve zjevně dobré náladě.
Petra Černocká dorazila s manželem a ve zjevně dobré náladě.

PRAHA – Hvězdy českého showbyznysu slavily společně v Casinu President španělský státní svátek. Petra Černocká (58), Michaela Dolinová (44) nebo Pavel Trávníček (57) však měli ještě o důvod víc oslavovat.


Jedna byla totiž zvolena nejsympatičtější ženou večera, druhá dostala od manžela prsten, i když se znovu brát nebudou, a jeden z nejznámějších představitelů pohádko- vých princů Pavel Trávníček získal zas pohádkový diamant.

Saxana Petra Černocká netušila, že poté, co se nechala zkrášlit dekorativní kosmetikou proslulé značky, odejde z večírku v nových botách. Známá obuvnická firma ji totiž vyhlásila jako nejsympatičtější ženu večera a darovala jí zbrusu nové lodičky. Petřin manžel Jiří Pracný dokonce poklekl k jejím nohám a jako Popelce jí luxusní lodičku obul. „Ten podpatek je bezvadný, takový bytelný a přitom elegantní, je to neuvěřitelně pohodlné,“ nemohla si nové boty vynachválit Petra.

Moderátorka a herečka Michaela Dolinová se původně přišla se svým manželem jen pobavit, když však odcházela, mohla se radovat z diamantového prstenu, který vyhrál v ruletě právě její muž a Míše ho hned daroval. „Je nádherný, že ano?“ rozplývala se Michaela a ukazovala prsten všem okolo.

Z diamantu měl radost i herec Pavel Trávníček – našel ho totiž na dně sklenky sektu a po krachu svého Divadla Illusion, kvůli kterému se dostal do finančních potíží, se mu diamant určitě hodí.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: LUCIE ČEVELOVÁ
Foto Aha! – Alexandr Malachovský, Tomáš Martínek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.