Zhroucená Pilarová - Po kolapsu poprvé venku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zhroucená Pilarová - Po kolapsu poprvé venku!

Eva Pilarová nedávno prodělala kolaps, na křtu ale vypadala skvěle.
Eva Pilarová nedávno prodělala kolaps, na křtu ale vypadala skvěle. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Zpěvačka Eva Pilarová (69) kvůli zeleninové dietě proděla před pár dny kolaps a skončila v nemocnici. „Jedla jsem jenom zeleninu a žádné maso, a tak jsem skončila v nemocnici na kapačkách. Řekli mi, že to byla moje dietní chyba,“ přiznala Pilarová.

Zpěvačka Eva Pilarová (69) kvůli zeleninové dietě proděla před pár dny kolaps a skončila v nemocnici. „Jedla jsem jenom zeleninu a žádné maso, a tak jsem skončila v nemocnici na kapačkách. Řekli mi, že to byla moje dietní chyba,“ přiznala Pilarová. Naštěstí je na tom lépe, a tak se neváhala poprvé po hospitalizaci ukázat na křtu kalendáře pro pamětníky na rok 2009, který stvořil moderátor a spisovatel Aleš Cibulka (31).

Ten obsahuje padesát tři unikátních fotografií z filmů a z rodinného prostředí slavných hvězd. Kmotrou kalendáře se stala herečka Jiřina Bohdalová (77). I ona totiž měla tu čest v kalendáři figurovat. Křtilo se netradičně pravou Cibulkovou cibulovou šťávou a hned co kmotra Bohdalová pokřtila, s velkou chutí se i napila. „Fuj, to není sladký. Já myslela, že bude,“ prohlásila herečka a odkráčela si spravit chuť pořádně vychlazeným půllitrem. Křtu se zúčastnilo mnoho dalších známých osobností jako Yvonne Přenosilová, Jiří Štěpnička, Petra Janů, která sice přišla se svým manželem Michalem Zelenkou, ale veškerou svou pozornost věnovala právě Pilarové, s níž probírala její zdravotní stav.

Kmotra Bohdalová nejdřív křtila a pak pila!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.