Vondráčková z Francie: Do ucha mě kousl pes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vondráčková z Francie: Do ucha mě kousl pes!

Helena Vondráčková byla z francouzských zámků nadšená. „Jsou krásně udržované,“ říká.
Helena Vondráčková byla z francouzských zámků nadšená. „Jsou krásně udržované,“ říká. (: ara)

PRAHA – Helena Vondráčková (61) je zpátky ze svých cest karavanem po francouzských zámcích na Loiře! „Stihli jsme navštívit asi deset zámků. K některým jsme vyjížděli i na kolech. Na kole jsem dlouho neseděla a byl to docela záběr,“ smála se po návratu Helena, která se podívala i za četníky do Saint Tropez a ochutnala šneky s česnekovým máslem a petrželí i výborná vína.

„Oprášila jsem prostě svoji francouzštinu, kdysi jsem z ní maturovala,“ vypráví Vondráčková. „Projeli jsme velkou část Francie. Celou cestu nás provázelo příjemné podzimní počasí a fajn atmosféra, akorát v Saint Tropez začalo pršet. Takže jsem si tam jen koupila levanduli, hupli jsme do vozů a jeli dál. Měli jsme totiž přesný časový harmonogram, chtěla jsem během cesty navštívit i svoji kamarádku z dětství, která žije s manželem ve Francii. U ní jsem ale přišla k úrazu. Má velkého psa, brazilskou filu. A ona na mě při vítání skočila s takovým nadšením, až mě kousla do ucha. Dokonce mi tekla krev, doteď mám na uchu modřinu,“ říká Helena.

S dovolenými Helena Vondráčková pro tento rok pomalu skončila, teď ji čeká podzimní šňůra recitálů a plány na nový rok, na který chystá spolupráci s Ondřejem Rumlem, finalistou X Factoru.


1.10.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.