Brožová je bez chlapa! Pomáhá jí dohazovač! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Brožová je bez chlapa! Pomáhá jí dohazovač!

Kateřina Brožová je krásná a sexy a proto nemá v soukromém životě o nápadníky nouzi.
Kateřina Brožová je krásná a sexy a proto nemá v soukromém životě o nápadníky nouzi. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – Herečka Kateřina Brožová (40) je úspěšná a krásná. Ale to nejpodstatnější, totiž láska, jí chybí! A proto si najala dohazovače, aby jí partnera našel. Ne však v soukromém životě, ale v konverzační komedii Dohazovač, kde ztvárnila hlavní roli a kterou uvede už 30. září Divadlo Palace v pražské premiéře.

„Je to role ušitá Kačence přímo na tělo,“ nechal se slyšet na tiskové konferenci ředitel divadla Alexej Pyško.

„Ne, ne, ta postava je samozřejmě úplně jiná než já. Já nikoho nehledám a ani žádného dohazovače nemám. Tady pan ředitel to myslel jako ironii. To říkám všem, kdo to nepochopili,“ vyvracela okamžitě ředitelova slova Brožová. Až to vypadalo, že se Pyško trefil do černého... „Ale úspěch a krásu mají určitě společné,“ zachránil nakonec rozpačitou situaci Miroslav Mejzlík, jenž se ve hře objeví právě po boku Brožové. „Jsem jedním z nápadníků, ale nakonec to dopadne všechno jinak,“ usmíval se potutelně herec a odmítl prozradit více.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.