Gott a McCartney dnes zpívají v Tel Avivu - Karel má vyprodáno, Paul ne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gott a McCartney dnes zpívají v Tel Avivu - Karel má vyprodáno, Paul ne!

Karel Gott dnes vystupuje v izraelském Tel Avivu.
Karel Gott dnes vystupuje v izraelském Tel Avivu.  (– Dalibor Puchta)

TEL AVIV – Český slavík a milovník židovských vtipů Karel Gott (69) právě pobývá v Izraeli! Ve »svaté zemi« ho dnes čeká velký koncert, po kterém bude po Izraeli cestovat.

Český slavík a milovník židovských vtipů Karel Gott (69) právě pobývá v Izraeli! Ve »svaté zemi« ho dnes čeká velký koncert, po kterém bude po Izraeli cestovat. „Jestli se má něco stát, tak se to stane,“ připouští nachlazený čtyřnásobný otec Gott, že může během jeho pobytu v zemi k něčemu dojít. Na mysli má teroristický útok! V Tel Avivu dnes kromě Gotta zpívá i Paul McCartney (66).

Gott odletěl do Izraele z chladné Prahy ve středu ráno. Byl mírně nachlazený a těšil se na »blízkovýchodní« teplé počasí. „V Tel Avivu mám ve čtvrtek večer koncert. Počítám s tím, že na něj dorazí lidé z Evropy, kteří mě znají,“ prozradil Gott na Frekvenci 1. Shodou okolností dnes večer vystupuje v Tel Avivu i legendární člen kapely Beatles Paul McCartney (66), se kterým se Karel Gott už několikrát během své kariéry setkal. Český slavík má vyprodaný sál v Yafo Music Center, bývalý »brouk« vystupuje v daleko větším »Hayarkon parku«, kde vyprodáno nemá.

Po koncertě, kde za doprovodu kapely Pavla Větrovce (59) vystoupí i Gottův dlouholetý parťák, saxofonista Felix Slováček (65), vyrazí celá parta na cesty. „Zamíříme do Jeruzaléma a také do místa Ježíšova narození Betléma. Chceme ale hlavně navštívit lidi, od nichž se něco dozvíme,“ říká Gott, který pak z Izraele letí přímo do Moskvy, kde bude 3. října zpívat na 80. narozeninách slavného souboru Alexandrovci. „Držte mně palce, protože z toho horka do zimy to nebude moc dobré. Mám zabalené dva kufry, jeden na Izrael a jeden na Moskvu,“ vtipkuje Gott. Jeho manželka Ivana (32) a děti Charlotte (2,5) a Nelly (5 měsíců) mezitím budou doufat, že se táta na začátku října vrátí ze svých cest v pořádku domů....

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.