Manželka Jiřího Krampola - Nasadila mu parohy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Manželka Jiřího Krampola - Nasadila mu parohy?

Radost Hany Krampolové ze setkání s Luďkem Sobotou vyvolalo tolik vášně, že to uvedlo do rozpaků i samotného Sobotu. Objetí posléze ale vše urovnalo.
Radost Hany Krampolové ze setkání s Luďkem Sobotou vyvolalo tolik vášně, že to uvedlo do rozpaků i samotného Sobotu. Objetí posléze ale vše urovnalo. (Aha! – Marek Pátek)

MLADÁ BOLESLAV – Manželka herce Jiřího Krampola (70) Hana (47) se na závěrečném večeru Festivalu filmových úsměvů setkala s dávnou láskou Luďkem Sobotou (65). A podle polibku, který Sobota od Krampolové vzápětí »inkasoval«, platí, že stará láska nerezaví.

se Sobotou

Manželka herce Jiřího Krampola (70) Hana (47) se na závěrečném večeru Festivalu filmových úsměvů setkala s dávnou láskou Luďkem Sobotou (65). A podle polibku, který Sobota od Krampolové vzápětí »inkasoval«, platí, že stará láska nerezaví.

K velkému překvapení všech okolo se Krampolová Sobotovi vrhla do náruče hned, jak ho spatřila. Pak následoval dlouhý polibek a vášnivé objetí. „My jsme spolu chodili, než mě Luďkovi přebral Jirka,“ vysvětlila Krampolová hned, jak se od Soboty, stále ještě mírně rozpačitého, odtrhla. A aby toho nebylo málo, celé akci přihlížel i Hanin manžel Jiří Krampol, kupodivu s ledovým klidem. „Ale to ona jen tak vtipkuje, to je taková sranda,“ zahrál polibek do autu duchapřítomně. „Znám svou ženu snad od jejích čtrnácti let. Ona s ním nic neměla, jde opravdu jen o vtip,“ upřesnil posléze herec deníku Aha!. Manželka Luďka Soboty Adriana však polibek s takovým nadhledem nebrala. Za celý večer pak s Krampolovou prohodila sotva pár slov.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.