Geňa & Suchoš - Striptýz na pódiu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Geňa & Suchoš - Striptýz na pódiu!

Skandování nadšených diváků, vedro a zamilovaný text ploužáku Geňu vyprovokovaly k sundání trička...
Skandování nadšených diváků, vedro a zamilovaný text ploužáku Geňu vyprovokovaly k sundání trička... (Aha!: Martin PEKÁREK)

NYMBURK – Richard »Geňa« Genzer (39) a Michal »Suchoš« Suchánek (46) jsou šoumeni každým coulem. A když vidí nadšené publikum, dokážou se natolik odvázat, že ani striptýz přímo na pódiu pro ně není nic neobvyklého!

O tom se mohli přesvědčit o víkendu překvapení, ale o to více nadšení diváci pivních slavností v Nymburku.

A šokovaně na jejich show koukala i zpěvačka Heidi Janků, která celou akci moderovala. „To opravdu nemá chybu. Jsou super a taky zaslouženě mají největší potlesk a úspěch,“ pochvalovala si Heidi. Během půlhodinového vystoupení nabitého scénkami a imitací známých osobností oba pánové zazpívali i dvě písničky. A právě při ploužáku Petra Hapky se začali ošahávat a milostně tokat. A publikum jásalo nadšením! Když si nakonec sundali trika, několik tisíc diváků málem zešílelo!

Nakonec Geňa se Suchošem pokřtili Heidino nové album jejích největších hitů Já jsem »pořád« já. „Ani jsme se nedomlouvali, jen jsem je ze zákulisí zavolala a oni velmi ochotně přišli,“ přiznala Heidi. A když je vyzvala: Hoši, polijte to, čím chcete, jen na cédéčko neplivejte, otočili se oba pánové k publiku zády a chtěli album pokropit vlastními tělními tekutinami. Na poslední chvíli si to ale rozmysleli a Heidino cédéčko polili pivem. „Uf, to jsem si oddechla,“ pronesla jen překvapená Heidi.

Na Dnu otevřených dveří Pivovaru Nymburk zazpívali i Václav Neckář s Bacily, Davide Mattioli, Věra Martinová a Ready Kirken.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.