Nemocný Václav Glazarse bojí - Otoky a embolie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nemocný Václav Glazarse bojí - Otoky a embolie!

Václava Glazara sužují pooperační potíže
Václava Glazara sužují pooperační potíže (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Věrný přítel herečky Heleny Růžičkové (†67) Václav Glazar (56), známý z role matky představené ve filmové trilogii Kameňák, zažívá vážné pooperační potíže! Poté, co mu koncem srpna lékaři v Mladé Boleslavi rekonstruovali popraskanou břišní stěnu, jeho tělo nyní natéká a on musí znovu do nemocnice. Lékaři se prý navíc obávají plicní embolie, která bohužel často končí i smrtí!

„Mám na těle jen nějaké otoky, ale na to mě lékaři upozorňovali. Nastupuji na několik dní do plzeňské nemocnice. Jde spíš o kontrolu,“ snažil se bagatelizovat svůj zdravotní stav na dotaz deníku Aha! 150 kg vážící herec a kabaretiér. Jenže podle svého okolí ho lékaři k smrti vyděsili zvěstmi o plicní embolii. „Do nemocnice jde kvůli téhle komplikaci. Vašek má strach, protože na tuhle variantu ho nikdo nepřipravil a je tu obrovské riziko,“ prozradila nám jedna z blízkých hereckých kamarádek Glazara.

Nelze než držet palce, aby tělnatý herec všechny pooperační komplikace s úspěchem překonal a mohl se už 4. října objevit na zahájení nové divadelní sezony ve svém kabaretu Srdce a kámen. Exkluzivní rozhovor s Václavem Glazarem přinese již dnes po deváté hodině večer Top Star Magazín televize Prima.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.