Klausovy milenky: Samé letušky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Klausovy milenky: Samé letušky!

Petra Bednářová
Petra Bednářová (deník Blesk, ara)

Petra Bednářová (27), letuška - Jejich vztah praskl v březnu, kdy Aha! prezidenta načapalo, jak si blond letušku odváží do hotelu ve Vestci, kde s ní strávil noc. Prezident to s ní táhne už nejméně tři roky.

Petra Bednářová (27), letuška
Jejich vztah praskl v březnu, kdy Aha! prezidenta načapalo, jak si blond letušku odváží do hotelu ve Vestci, kde s ní strávil noc. Prezident to s ní táhne už nejméně tři roky.

Eva Svobodová, bývalá letuška
Prezidentovi padla do oka podle serveru iDnes. cz v roce 1991. Létala s vládní letkou. „Byla jeho osobní letuškou, která ho doprovázela na cestách. A také příjemnou a chytrou společnicí,“ tvrdil zdroj iDnes.cz. Podle něj Klaus tehdy Svobodovou dokonce představil mamince Marii. Eva prý tehdy byla svobodná, dnes už je vdaná.lovalo. A v poslední době se situa

Klára Lohniská (28), bývalá letuška
Klaus se s Lohniskou scházel u ní doma, kde je před šesti lety vyfotil Blesk. Prezident ji sbalil během letu do New Yorku. „Věděla jsem, že budu obsluhovat v business třídě a že ho budu mít na starosti. Hezky jsem pozdravila »dobrý den«, na nějaké pocity nebyl čas, ale určitě jsem se mu líbila,“ popsala Lohniská seznámení s Klausem v MF Dnes.

Pak se s prezidentem setkala v Londýně. „V Londýně jsem šla na tu jeho přednášku, pak se něco hezkého stalo a člověk se nechá unášet.“ Dnes je Lohniská vdaná a žije v Londýně.

Řekli o nevěře

Václav Klaus

  • „Člověk přebíhá ulici na červenou a samozřejmě musí počítat s tím, že sklouzne a přejede ho auto.“ Poté, co byl v roce 2002 nachytán s Klárou Lohniskou.
  • „To se vysvětlit nedá a nedá se vůči tomu čekat nějaké porozumění.“ Na otázku, jak manželce vysvětlil svůj vztah s Petrou Bednářovou.

Livia Klausová

  • „Nevěra je těžká věc, ať se nacházíte v jakékoliv životní pozici. I když v našem případě je to těžší, protože kdyby to byl pan Novák, tak nikdo o ničem neví. Ale pokud někoho znáte desítky let, tak je spousta pro, kvůli kterým s tím člověkem zůstanete, ačkoliv to není lehké.“
  • „Manželova nevěra je za námi. Ale bylo pro mne velmi těžké to nějak zvládnout a ustát.“ Po nevěře s Klárou Lohniskou v roce 2002

Václav & Livia Klausovi - Přísně tajné: Domlouvají rozvod?

Kauza Bednářová: Od prvních fotek v Aha! po dusno u Klausových

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.