Michal Dočolomanský (†66) - Jak vypadá jeho tajný dědic! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Michal Dočolomanský (†66) - Jak vypadá jeho tajný dědic!

PRAHA – Většinu majetku slovenského herce Michala Dočolomanského (†66), který v úterý zemřel na rakovinu plic, nedostane rodina, ale jeho přítel – televizní technik Alexandr Godo (42). Toho nyní našel slovenský deník Plus jeden den. Dočolomanský, který je rozvedený a má dospělého syna a dceru, na Goda před smrtí převedl několik lukrativních nemovitostí.

Byl ženatý, měl děti, ale majetek odkázal příteli!

Vztah spolu udržovali řadu let. A byl to právě Godo, kdo se o nemocného herce staral až do jeho posledních chvil. Když Dočolomanský tušil, že se blíží jeho poslední hodina, přepsal na Goda mj. svůj luxusní třípokojový byt v Gorkého ulici v centru Bratislavy i svoji milovanou chatu v Záhori v Malých Karpatech včetně pozemků. Podle slovenských novin je cena obou nemovitostí v řádu několika desítek milionů korun. Podle slovenských médií navíc herec příteli už předtím zřejmě pořídil i byt v Kvačalovej ulici v Bratislavě. Dočolomanský ho také dlouho finančně podporoval a platil časté společné návštěvy v bratislavských vyhlášených podnicích U Anjelov nebo Grémium.

Podle vyjádření Michala Dočolomanského mladšího, syna slavného herce, se ale jeho otec vyrovnal i s rodinou – exmanželka Marta (64) si nedávno koupila třípokojový byt v Kralovej Vsi za 3,5 milionu slovenských korun. A podle všeho zaplatila v hotovosti. Peníze měly pocházet od Dočolomanského. Velkoryse se prý slavný herec před smrtí vypořádal i se synem a dcerou, která žije v USA.

Pohřeb Michala Dočolomanského se bude konat 2. září v bratislavském krematoriu bez účasti veřejnosti.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.