Hvězda Ordinace Jan Šťastný - Tohle je milenka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hvězda Ordinace Jan Šťastný - Tohle je milenka?

 (Aha! – Kundrát, Novotný, Hykl)

PRAHA – Tak tomu se říká kolotoč! Janu Šťastnému (42) v reálném životě utekla manželka, v seriálu Ordinace v růžové zahradě a s ní spjatém večírku pro novináře se herec líbal s mladší kolegyní a seriálovou partnerkou Veronikou Novou (21), ve skutečnosti má ale zálusk na úplně jinou ženu!

To je kolotoč Manželka mu utekla, líbá se s mladicí...

V zákulisí seriálu se totiž o ničem jiném nemluví. Šťastný má románek s další kolegyní, svobodnou herečkou Markétou Plánkovou (30)! Bude Šťastný zase šťastný?

Něžné polibky s Veronikou Novou, kterými na sebe Šťastný upoutal pozornost celé řady médií na nedávném večírku televize Nova u příležitosti startu dalších dílů seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, prý byly pouhou zástěrkou a odvedením pozornosti od jeho pravé vyvolené! „Honza z večírku odcházel s Markétou Plánkovou, a jen co byli z dohledu fotografů, už spolu šli ruku v ruce. Skončili v baru Nebe, kde se i líbali,“ popisuje milostné jiskření herců zdroj ze štábu sledovaného seriálu. „Konečně si uvědomil, že manželka se k němu nevrátí, a všechna ta nahromaděná sexuální energie, kterou si šetřil pro ni, v něm prostě explodovala,“ tvrdí Šťastného kamarád s tím, že výsledkem řádění uvolněného chtíče je právě nezadaná Plánková.

Informace o konci manželství Jana Šťastného, který před Ordinací zářil třeba v seriálu České televize Život na zámku, putují napříč médii už řadu měsíců. Sám herec je ale nepřiznává. To, že jeho manželka Lenka (49) utekla k řediteli Národního divadla v Brně Danielu Dvořákovi (54) je však veřejným tajemstvím. Nedávno se ti dva dokonce jako pár oficiálně objevili i na zahájení pražského Food Festivalu. Byla tato veřejná potupa poslednímkapkou ke Šťastného přiznání si, že je opravdu načase začít nový život s někým jiným? Možná. Jenže ouha. Plánková se ke svému údajnému milenci nehlásí. „Je pro mne ponižující se vyjadřovat k něčemu tak lživému. Není to pravda,“ popírá Markéta románek s obletovaným hercem. Bude Šťastný muset hledat dál?


27.8.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.