Na Slovensku nadávali Bílé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Na Slovensku nadávali Bílé!

Lucie Bílá zažila na Slovensku nepříjemný incident.
Lucie Bílá zažila na Slovensku nepříjemný incident.

PRAHA – Sprosté nadávky! Nepříjemný incident má za sebou zpěvačka Lucie Bílá (42). Na jejím koncertu ve slovenském Pezinoku na ni několik opilců sprostě pokřikovalo.


„Ten koncert byl nádherný. Jen je škoda, že jej trochu zkazila skupina ožralů, kteří na paní Bílou pořvávali, že je zas.... Češka a ať táhne domů,“ popisuje incident jeden z návštěvníků. „Paní Bílá se ale zachovala jako profesionálka, vůbec na sobě nedala nic znát. Všechno odzpívala. Ti lidé, co na ni pořvávali, jsou prý příznivci pana Sloty (slovenský nacionalistický politik – pozn. red.), takže je jasné, co to je za typ lidí,“ dodává fanynka České slavice. Bílou čeká na Slovensku ještě série dalších několika koncertů, a tak nezbývá než doufat, že se jí podobné incidenty už vyhnou. „Slovensko mám moc ráda. Lidi tu znají velmi dobře moje písničky,“ pochvalovala si ještě před začátkem svého slovenského turné zpěvačka. To ještě netušila, že na její koncert přijdou i ti, kteří ji nemusejí.


Autor: (efk)
Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.