Šimůnek: Princ záletník | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šimůnek: Princ záletník

Miroslav Šimůnek
Miroslav Šimůnek  (pro Aha!: Lenka HATAŠOVÁ / Story)

PRAHA – Miroslav Šimůnek (28), který bývá označován ze nejkrásnějšího českého herce, se podle všeho bude rozvádět. Jedním z důvodů krachu tříletého manželství s o osm let starší Danielou Humplovou (36) je zřejmě i Šimůnkova slabost pro ženy.

Rozvádí se! A ještě dostal na budku!

PRAHA – Miroslav Šimůnek (28), který bývá označován za nejkrásnějšího českého herce, se podle všeho bude rozvádět. Jedním z důvodů krachu tříletého manželství s o osm let starší Danielou Humplovou (36) je zřejmě i Šimůnkova slabost pro ženy.

„I když jsem ženatý, tak si rozhodně nemyslím, že člověk je monogamní tvor,“ nechal se nedávno slyšet herec, který přiznal, že měl v životě stovky žen. Před několika měsíci to ale Šimůnek se zájmem o cizí ženu trochu přehnal. Byl totiž inzultován jedním pražským podnikatelem, kterému se vůbec nelíbilo, že Šimůnek až příliš nepokrytě dával najevo zájem o podnikatelovu přítelkyni. Šimůnek napadení přiznal. „Dostal jsem několik ran do obličeje a kopanec do břicha,“ vypráví herec, který hrál hlavní roli v pohádce Z pekla štěstí. A ke svému manželství dodal: „Ano, máme s Danielou krizi, a co bude dál, nedokážu říct.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.