Párty u Číčovické paní - Bočanová krásní, a manžel hubne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Párty u Číčovické paní - Bočanová krásní, a manžel hubne!

Ona kvete, on chřadne aneb Mahulena Bočanová a její manžel Viktor Mráz. Ale i tak se milují.
Ona kvete, on chřadne aneb Mahulena Bočanová a její manžel Viktor Mráz. Ale i tak se milují. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Martin Hykl)

ČÍČOVICE – Herečka Mahulena Bočanovo (41) to má dobře vymyšlené. Poté, co si se svým manželem Viktorem Mrázem (41) v květnu pořídili v Číčovicích u Prahy penzion V polích, kvete do krásy.

Herečka Mahulena Bočanovo (41) to má dobře vymyšlené. Poté, co si se svým manželem Viktorem Mrázem (41) v květnu pořídili v Číčovicích u Prahy penzion V polích, kvete do krásy. „Úplně jsem se do něj zamilovala. Začátky, kdy jsme museli penzion vybavit, byly sice krušné, ale převážně se o to staral Viktor. On je tady od toho, aby to dobře vypadalo, a já se starám o pohodlí hostů,“ pochlubila se herečka.

A to je právě kámen úrazu. Přestože Mahulena s přibývajícím věkem vypadá čím dál lépe, její manžel Viktor od května zhubl skoro deset kilo. „Nemám vůbec čas jíst. Sice jsem rád v kuchyni a vařím, ale je toho tady tolik na práci, že jídlo vůbec nestíhám,“ postěžoval si pán domu na Avon párty, která se konala právě v penzionu V polích. A právě tam bylo nejzřetelnější, kdo a jak má funkce v penzionu rozdělené. Zatímco Bočanová celý podvečer seděla se svými hosty venku na verandě, její manžel dohlížel na personál a z kuchyně odcházel jen výjimečně.

K herečce se přišla podívat i nastávající maminka Sabina Laurinová (36) se svým partnerem, stomatologem Karlem Kameníkem (42).

Na párty dorazila svým novým vozem i Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová. Ale raději se měla vypravit autobusem nebo si pronajmout řidiče. Její tři měsíce staré auto je totiž ze všech stran poškrábané a při odjezdu jí musela s vyjížděním pomoct přihlížející fotografka. „Mám řidičák teprve půl roku, takže čas od času do něčeho při parkování nabourám,“ smála se kráska, která se před časem rozešla se svým tureckým přítelem, kvůli němuž dokonce chtěla proniknout do tajů islámu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.