Divný Sámer: Nechci se bavit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Divný Sámer: Nechci se bavit!

Sámer ve společnosti neznámé slečny vypadal malátně.
Sámer ve společnosti neznámé slečny vypadal malátně. (Aha!: Alexandr MALACHOVSKÝ)

PRAHA – Nevlastní dcera herce Radka Brzobohatého (71) Rola (28) dělala uvaděčku! A její bratr Ondřej (22) to natáčel na video! Oba potomci legendárního herce se totiž starali o organizaci a chod rozlučkového večírku Divadla Radka Brzobohatého před prázdninami. Přišel i Sámer Issa (20), který se choval hodně podivně.

Na párty se přišla podívat mimo jiné i Světlana Nálepková, která si střihla roli účetní v posledním představení sezony divadla Úžasná slečna Flintová. Později se objevil i SuperStar Sámer Issa, kterému mladý Brzobohatý produkuje desky.

Sámer evidentně svou popularitu nese dost těžce. Na večírku seděl opodál ve společnosti jedné slečny, a jako by o sobě vůbec nevěděl. Měl zarudlé oči, byl malátný a stranil se společnosti. Alkohol, drogy anebo že by jen smutnil po missce Agátě Hanychové, která se s ním nedávno prý už definitivně rozešla? „Nechci se s nikým bavit, stejnak tu jsem na chvíli,“ odbýval všechny, kteří s ním chtěli prohodit pár slov.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.