Michael Stipe z R.E.M.: Jsem na kluky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Michael Stipe z R.E.M.: Jsem na kluky!

Frontman R.E.M. Michael Stipe
Frontman R.E.M. Michael Stipe

PRAHA – Skupina R.E.M. v čele s Michaelem Stipem dorazí dnes do Prahy potěšit velkolepým koncertem (od 20.00 v Edenu) všechny své příznivce!


Dnes koncert v Praze...

Fanynky charizmatického frontmana této světoznámé americké skupiny si ale musejí nechat zajít chuť. Stipe totiž letos v březnu, těsně před tím, než vyšlo album Accelerate, které bude prezentovat i koncertem v Praze, přiznal, že je gay! „Až doposud jsem nebyl natolik silný, abych ukázal například na muže vedle sebe a veřejně přiznal, že je to můj partner. Nyní ten čas ale nastal,“ uvedl Stipe v rozhovoru pro časopis Spin. Zároveň ale dodal, že i přes komplikovanou situaci v 80. letech byl vždy ohledně své orientace ke své rodině, kapele a přátelům upřímný.

Pro Michaela Stipa nebude návštěva Česka premiérou – jak uvedl v rozhovoru pro MF Dnes, z jednoho z minulých koncertů Stipa odváželi přímo do motolské nemocnice, aby mu odoperovali slepé střevo. „Tehdy jsem odzpíval koncert, aniž jsem se mohl pořádně pohybovat. Musel jsem se pak podrobit operaci slepého střeva – a od té doby je to v pořádku,“ řekl. Jedním dechem dodal, že se samozřejmě do Prahy těší a jediné, co ho trápí, je, zda tu sežene dobré vegetariánské jídlo. O to už se ale jistě postará agentura Live Nation, která koncert pořádá.


Autor: (lc)
Foto: ČTK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.