Csáková: Nejsem tlustá ani stará! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Csáková: Nejsem tlustá ani stará!

Ilona Csáková popřela averzi vůči své nástupkyni v roli Kleopatry Kamile Nývltové!
Ilona Csáková popřela averzi vůči své nástupkyni v roli Kleopatry Kamile Nývltové! (Aha! – Mária Rušínová)

PRAHA – Ilona Csáková (37) se brání! Na sportovním dni, který každoročně pořádá pro své herce Divadlo Broadway, uvedla na pravou míru, proč odešla z muzikálu Kleopatra.

Ilona Csáková (37) se brání! Na sportovním dni, který každoročně pořádá pro své herce Divadlo Broadway, uvedla na pravou míru, proč odešla z muzikálu Kleopatra. „Nikdo mě nevyhodil. To je naprostý nesmysl. Akorát jsem napočtvrté nepřijala nabídku, kterou jsem dostala,“ svěřila se deníku Aha! Csáková a přidala spikleneckou prosbu: „A hlavně napište, že nejsem stará a tlustá!“

„Prostě se mi nechtělo napočtvrté do té samé role,“ vysvětluje Csáková, která do Club Hotelu Praha dorazila v doprovodu své maminky. A co zpěvačka říká na svou náhradnicí Kamilu Nývltovou (19)? „Asi bude velmi šikovná. Já jsem sice X Factor moc nesledovala, ale roli jí přeji. Hlavní je, že vypadá skvěle,“ prozradila svůj názor Csáková, která přes svojí absenci v muzikálu Kleopatra rozhodně nezůstane bez práce. „Jedním z důvodů, proč jsem odešla, je i to, že na podzim budu jezdit jako host s Daliborem Jandou na jeho turné a k tomu mám další povinnosti v divadle,“ dodala zpěvačka.

To mladičká Kamila Nývltová řeší jiné problémy. Po své účasti v reality show X Factor se rozešla s přítelem, se kterým byla přes rok. „Bohužel jsme se rozešli,“ potvrdila zpěvačka, kterou teď čeká hodně práce v divadle. Sportovního dne se zúčastnili i moderátor a herec Petr Vondráček, Vilém Čok nebo Michal Suchánek s celou svojí rodinou.

Umělci Divadla Broadway odhodili stud! Takhle je neznáte

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.