Modelka Kristelová: Dělá si reklamu na cizí smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Modelka Kristelová: Dělá si reklamu na cizí smrti!

Kateřina Kristelová už neví, jak na sebe upozornit, a dělá si reklamu i na pohřbech.
Kateřina Kristelová už neví, jak na sebe upozornit, a dělá si reklamu i na pohřbech.

PRAHA – Modelka Kateřina Kristelová (29) se snaží zviditelnit na utrpení Jaroslava Čejky (72)! Na pohřbu maminky známého mima slíbila, že mu přispěje částkou 5000 korun a jak se zdá, byl to od ní jen promyšlený reklamní tah.


„Kateřina Kristelová se rozhodla, že finančně vypomůže panu Čejkovi. Chtěla by mu dát pět tisíc korun, a možná přemluví i jiné celebrity, aby mu pomohly,“ sdělila médiím na pohřbu manažerka Kristelové Gabriela Wolfová.

To se ale nikdy nestalo, a rodina Čejky zuří. „Je to nehorázné! Nevíme, proč tvrdí něco, co není vůbec pravda. Je již několik týdnu po pohřbu a nikdo mého strýčka nijak nekontaktoval. My hlavně žádné peníze nepotřebujeme. O svoji rodinu se dokážeme postarat sami,“ hněvala se mimova neteř Viola Fliesser, která trvale žije mimo republiku a nyní je v Čechách jen kvůli strýci, o kterého se po smrti jeho maminky stará.

„Zrovna dneska jsem kontaktovala pana Čejku a domluvila si s ním schůzku. Slíbené peníze mu předám,“ lekla se včera ráno naší otázky Kristelová. To ale není pravda. „Nikdo mě nekontaktoval a s nikým jsem si ohledně nějaké almužny schůzku nedomlouval. Slečnu Kristelovou vůbec neznám a mrzí mě, že si udělala reklamu na pohřbu mé maminky,“ řekl včera odpoledne deníku Aha! Čejka, který si od Kristelové nevezme dle svých slov ani korunu.

Kliknutím zvětšete



Autor: (in)
Foto Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.