Noid v páce neměl šanci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Noid v páce neměl šanci!

Proti mistrovi světa v páce neměl Noid šanci.
Proti mistrovi světa v páce neměl Noid šanci.

VYSOKÉ MÝTO/PRAHA – V jednom z pražských fitness center můžete denně potkat manžela Lucie Bílé (42) Václava Noida Bártu (28), jak do úmoru dře a zdvihá těžká závaží.


Manžel Lucie Bílé ostrouhal

Snad proto, že před týdnem při přetlačování rukou (tzv. páce) si s ním jeho soupeř pěkně pohrál. Zatímco Noid v obličeji rudl a na čele mu vyskakovaly žíly, jeho soupeř mohl druhou rukou luštit křížovku v Aha!.

Nutno dodat, že podobný výsledek se dal čekat, protože Noid k zápasu nevyzval nikoho jiného než mistra světa a několikanásobného českého šampiona v tomto sportu Františka Živného. Poté, co jsme ho včera zastihli v pražském fitku, ale sám uvedl na pravou míru, proč se denně tahá s činkami. „Před premiérou Carmen si chceme trochu s Martinem Poštou vyrýsovat figury, abychom vypadali dobře. Především Vítek Chaloupka (48) nám radí s výživou a Jindra Michálek (30) s cvičením,“ prozradil Aha! Noid. A proč necvičí doma, když má přímo v baráku posilovnu? „Doma to není ono, stačí, když dávají něco v televizi, a člověk od toho uteče. Tady si to zaplatíme a je tu atmosféra,“ dodal Noid. A jak dlouho se tu budou denně trápit? „Až do konce života, minimálně do premiéry,“ směje se manžel Lucky Bílé.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (mik, ben)
Foto Aha! – Jaroslav Benda, Martin Kiml, Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.