Miss World Taťána Kuchařová - Dluží 2 tisíce. Hrozí jí soud! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miss World Taťána Kuchařová - Dluží 2 tisíce. Hrozí jí soud!

Taťána Kuchařová dluží v půjčovně za DVD s fi lmem Roming už přes dva tisíce korun.
Taťána Kuchařová dluží v půjčovně za DVD s fi lmem Roming už přes dva tisíce korun. (: ara)

PRAHA – Nejkrásnější dívka světa za rok 2006 Taťána Kuchařová (20) má pěkně krátkou paměť! Jak jinak si vysvětlit to, že už mnoho týdnů zapomíná vrátit vypůjčené DVD Roming s Bolkem Polívkou a Mariánem Labudou v hlavních rolích. „Nereagovala ani na tři urgence, dluží nám už přes dva tisíce korun,“ tvrdí zdroj z DVD půjčovny v Praze na Vinohradech.

„Táňa Kuchařová si ani jednou náš dopis s urgencí nepřevzala. Buď nás úmyslně ignoruje, nebo má změněnou adresu trvalého bydliště a novou adresu nám nenahlásila. Jinak si to neumím vysvětlit,“ řekla prodavačka z půjčovny internetovému portálu Odhaleno.cz.

Blonďatou sexbombu ale při jejím pracovním vytížení opravdu nejde podezírat z toho, že by vrácení bojkotovala úmyslně. Možná má ale komediální roadmovie o třech mužích cestujících za tajemnou nevěstou ráda tak, že se ho nedokáže vzdát. Za cenu, kterou ale nakonec bude muset zaplatit jen na penále, by si mohla film koupit na DVD klidně i desetkrát!

Podle odborníků se dlužná částka v případě, že se půjčovna rozhodne podat na Miss World žalobu, může vyšplhat i s náklady na řízení přes deset tisíc korun. Vyjádření samotné Kuchařové se nám včera nepodařilo získat. Když jsme jí zaslali esemesku, zjišťovala, na co se chceme zeptat, a když se to dozvěděla, tak se nám již neozvala.

6.8.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.