Těhotná Borhyová - Křik a slzy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Těhotná Borhyová - Křik a slzy!

 (Dalibor Puchta)

PRAHA – Vždycky byla samý úsměv, bezkonfliktní, žádné hvězdné manýry, přes svoji slávu až neuvěřitelně skromná. Hotové „sluníčko“. Těhotenství ale moderátorku Lucii Borhyovou (30) změnilo.

  • Psychicky to už nezvládá
  • Stěžují si na ni i na Nově
  • Brání ji psycholožka

..

„Má nesnesitelné výkyvy nálad. Úplně „rozhašenou“ psychiku, tvrdí její kolega z TV Nova, který nechce být jmenován. „Chvíli se směje, pak zase skoro hystericky pláče. Na někoho zakřičí, vzápětí se mu se slzami v očích omluví,“ kroutí hlavou kolega. „To nepochopíš, protože jsi chlap. To jsou prostě hormony,“zastává se Borhyové její kolegyně.

Lucie je navíc těhotná poprvé a to jsou podle lékařů výkyvy nálad zcela běžné. „O těhotenství se sice říká, že je obdobím štěstí, nastávající maminky se tak ale často necítí. Sice se na miminko těší, ale cítí se podrážděné, ve stresu, mají i deprese. Můžou za to hormony,“ uvádí psycholožka Janina Krocková.

Že se s ní cosi děje, si Lucie Borhyová všimla už na úplném začátku těhotenství. „Jednou ráno jsem se vzbudila – byli jsme s přítelem právě v Řecku – a já cítila, že si tělo říká o úplně jiné věci než normálně. Šla jsem na snídani, jako každé ráno jsem si dala frappé, ale najednou mi vůbec nechutnalo. Šli jsme na oběd, kde stály bufetové stoly. Mám jídlo ráda, nejsem nijak zvlášť vybíravá, ale když jsem procházela kolem těch mís a táců, dělalo se mi špatně. Z jídel, která miluju. Tehdy jsem si řekla, aha, asi se něco děje. Koupila jsem si těhotenský test, ten byl pozitivní, a druhý den jsme šli k lékaři. Ten vše potvrdil,” svěřila se Borhyová Magazínu MF Dnes.

Lucie Borhyová je nyní na konci čtvrtého měsíce, ale moderování se nechce vzdát a Televizní noviny chce uvádět skoro až do porodu. To je ovšem čas, kdy podle lékařů útok depresí, způsobený hladinou hormonů, vrcholí…

2.8.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.