Iveta Bartošová - Poslední večer s Arturem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Iveta Bartošová - Poslední večer s Arturem!

Iveta zažila s Arturem nádherné okamžiky na dovolené v Dubaji. „Měli jsme se báječně,“ svěřila se těsně po příletu.
Iveta zažila s Arturem nádherné okamžiky na dovolené v Dubaji. „Měli jsme se báječně,“ svěřila se těsně po příletu. (Aha! – Martin Přibyl, David Kundrát, Martin Hykl)

PRAHA – Pláč a slzy! Večer plný smutku a loučení zažila Iveta Bartošová (42)! Ta po několika nádherně prožitých dnech se synem Arturem (11) bude zase sama. Syna totiž na zbytek prázdnin odevzdá jeho otci Ladislavu Štaidlovi.

Pláč a slzy! Večer plný smutku a loučení zažila Iveta Bartošová (42)! Ta po několika nádherně prožitých dnech se synem Arturem (11) bude zase sama. Syna totiž na zbytek prázdnin odevzdá jeho otci Ladislavu Štaidlovi. „Iveta má dnes poslední večer s Arturem, tak ho chtěla prožít jen s ním,“ řekl deníku Aha! Jiří Pomeje (43), snoubenec Ivety. Komu bude nakonec svěřen Artur – o tom se rozhodne už za pár týdnů!

Přestože prázdniny ještě nekončí, pro Ivetu Bartošovou společně s Arturem skončily. „Láďa jí ho dal na půlku prázdnin, teď ho musí vrátit,“ řekl před časem její snoubenec Jiří Pomeje. A ten den nastal právě ve středu, kdy Iveta měla zazpívat na křtu knihy svého kamaráda, bohužel se však prostřednictvím svého nastávajícího omluvila. „Iveta se loučí s Arturem, mají poslední večer, tak jí snad nebude mít nikdo za zlé, že upřednostnila večer se svým synem,“ omlouval Ivetu Pomeje.

Ten se poprvé na společenské akci setkal tváří v tvář s bývalým milencem Bartošové, hercem a moderátorem Zdeňkem Podhůrským. A rozhodně se přátelsky neplácali po ramenou. Pomeje dokonce odmítl společnou fotografii, po které však netoužil ani Podhůrský. Zkrachovalý producent se také nedočkal ani přání a gratulace k sňatku s Ivetou, který proběhne 5. září na zámku v Hluboké nad Vltavou. Milenci Ivety se prostě nemusejí…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.