Zpěvačka Hana Zagorová - Zachránili ji na poslední chvíli! Puštěný plyn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zpěvačka Hana Zagorová - Zachránili ji na poslední chvíli! Puštěný plyn!

Hana Zagorová
Hana Zagorová  (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Se smrtí už si Hana Zagorová (61), jedna z největších pěveckých hvězd posledního půlstoletí, skoro tyká. Jako by nestačila zlá nevyléčitelná nemoc krve, která ji skoro zabila a která jí komplikuje žití dodnes. O život málem přišla i kvůli unikajícímu plynu! Hasiči ji našli přiotrávenou v jejím bytě!

Na vině byl ucpaný plynový kotel. „Ležela jsem, strašně mě bolela hlava a já si říkala viróza. Pak jsem si najednou všimla, že v bytě umírají kytky,“ popsala Zagorová okamžik, kdy byla jen pár krůčků od smrti. Přivolaní hasiči pak řekli: „Měla jste obrovské štěstí. Už jste tady nemusela být…“

A plyn zle zaúřadoval v jejím životě ještě jednou. Mladý 17letý chuligán ji před lety přepadl v jejím bytě s plynovou pistolí v ruce! Vystřelil, když se začala dusit, zpanikařil a dovlekl ji do koupelny, kde se ji snažil vzkřísit. Nakonec utekl.

Život ale devítinásobné Zlaté slavici uštědřil mnohem víc kopanců – měla smůlu na muže, kvůli své těžké nemoci nikdy nemohla mít vlastní děti, a dokonce ji obrali i o adoptované miminko!

Hana Zagorová: Život plný bolesti a utrpení…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.