Víkend plný zklamání - Nezaplatili Bartošové ani dalším! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Víkend plný zklamání - Nezaplatili Bartošové ani dalším!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Aha! – Josef Mašek, ara)

PRAHA – Vystoupili pro dobrou věc a nechali se napálit! Umělci, kteří přijeli na koncert Víkend plný hvězd, pořádaný v zámku Berchem v Chodové Plané, podpořit svým vystoupením Nadaci pro transplantaci kostní dřeně, zplakali nad výdělkem.

Vystoupili pro dobrou věc a nechali se napálit! Umělci, kteří přijeli na koncert Víkend plný hvězd, pořádaný v zámku Berchem v Chodové Plané, podpořit svým vystoupením Nadaci pro transplantaci kostní dřeně, zplakali nad výdělkem.

Místo slibovaného minimálního honoráře, který kryje umělcům prakticky jen cestovní náklady, neviděli vystupující jako Iveta Bartošová (42), Heidi Janků (44), Petra Černocká (58), Standa Hložek a řada dalších od organizátora Jaroslava Vacaty ani korunu. „Ano, Iveta Bartošová v Chodové Plané vystupovala a dodneška nemá nic zaplaceno. Nejdřív nám pan Vacata ukazoval jakési složenky, že zaplatil, ale to nebyla pravda, takže nám nakonec nabídl splátkový kalendář,“ potvrdil Ivan Rössler, který Bartošovou ve věci zastupoval.

„Pan Vacata nám lhal o množství návštěvníků, tvrdil, že prodal v předprodeji tisíce lístků, pravda ale byla jiná, víc než dvě stě lidí nepřišlo. Umělcům dal jen nekryté směnky a nám pak tvrdil, že peníze už dávno poslal, což byla taky lež, dodnes neposlal nic nám, ani jinému personálu, co vím. Vystupujícím, které naše agentura zastupuje, samozřejmě škodu částečně uhradíme ze svého,“ uvedl Richard Dušák ze společnosti RichART, která zastupuje velkou část účinkujících. Dále Dušák dodal, že trestní oznámení zvažuje, ale mnoho nadějí na úspěch nemá. Ti, kteří podobně jako Iveta Bartošová vystupovali »na sebe«, mají smůlu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.