Václav Vydra: Už mohl být mrtvý... Střílel po něm policajt! Přímo na služebně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Václav Vydra: Už mohl být mrtvý... Střílel po něm policajt! Přímo na služebně!

Václav Vydra
Václav Vydra (Aha! – Maria Rušinová)

PRAHA – Přežil svou vlastní smrt! Policista vystřelil na herce Václava Vydru (52) a tomu kulka prosvištěla těsně vedle hlavy. „Bylo to na policejní služebně, v jeho kanceláři,“ přiznal deníku Aha! sám Václav Vydra.

Přežil svou vlastní smrt! Policista vystřelil na herce Václava Vydru (52) a tomu kulka prosvištěla těsně vedle hlavy. „Bylo to na policejní služebně, v jeho kanceláři,“ přiznal deníku Aha! sám Václav Vydra. „Zmáčkl to, a najednou jsem ji měl před očima,“ děsí se ještě teď při vzpomínce na výstřel přímo na policejní stanici herec, který jen díky svému instinktu žije.

K výstřelu došlo zcela náhodou, když si herec se strážníkem povídal o zbraních. Policista mu ukazoval pistoli, a automaticky, zřejmě aniž by si to uvědomil, zasunul zásobník, vypustil závěr a vystřelil! „Ve chvíli, kdy jsem viděl, že ten závěr jede dopředu a natahuje ten náboj ze zásobníku, bylo mi jasné, že stojím hodně blbě – přímo v dráze střely. Udělal jsem krok dozadu, a on vystřelil!“ popisuje situaci Vydra.

Na otázku, jaký je to pocit, pak jen těžko hledal slova. „Hodně blbej, byla to hrozná rána v místnosti. A najednou jsem byl uspokojený tím, že jsem si zachránil život – to bylo neuvěřitelné,“ dodává herec, který sám dodneška nevěří tomu, jak byl pohotový. A reakce strážníka? „Druhý den mi donesl lahev,“ řekl deníku Aha! herec, sám majitel patnácti střelných zbraní.

Václav Vydra: Vlastní děti mi nechybějí...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.