Nespolehlivý Kotek: Scénář píše na koleni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nespolehlivý Kotek: Scénář píše na koleni!

Vojta Kotek by se možná měl vzpamatovat a připravovat se na moderování pečlivěji.
Vojta Kotek by se možná měl vzpamatovat a připravovat se na moderování pečlivěji.  (Aha! – Maria Rušinová)

PRAHA – Přestože se herec Vojta Kotek (20) snaží stát žádaným moderátorem a konkurovat i Leoši Marešovi (32), má co dohánět. Ve čtvrtek večer měl totiž moderovat Film párty k filmu Kulička, ale scénář si připravoval doslova na poslední chvíli.


„Jsem byl zodpovědný jako vždy a strašně moc pečlivě jsem se na to připravil,“ snažil se vtipkovat Kotek, který dopisoval poslední řádky scénáře přímo na místě, těsně před začátkem akce. Naštěstí ale vše dobře dopadlo a až na několik přeřeků, kterých si snad nikdo nevšiml, Kotek zaválel.

Na Film párty se ukázala i Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová s novým partnerem, pětatřicetiletým podnikatelem Jeanem, který pochází z Turecka a je majitelem firmy vyrábějící značkové džíny. A celou dobu se od sebe neodtrhli a měli se k sobě jako dvě hrdličky.

Objevil se dokonce i rváč Martin France, který v Nedvědicích u Brna před týdnem zpacifikoval opilého muže, který si na něj dovoloval a dokonce mu vyházel všechen nábytek z hotelového okna.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.