Ondřej Brzobohatý - Kousek od smrti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ondřej Brzobohatý - Kousek od smrti

Ondřej Brzobohatý si zranil v posilovně prostředníček a nyní mohl při havárii přijít doslova o život
Ondřej Brzobohatý si zranil v posilovně prostředníček a nyní mohl při havárii přijít doslova o život (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Populární muzikant a moderátor Ondřej Brzobohatý (23) mohl přijít o život! Do jeho auta Kia Sportage narazil ve vysoké rychlosti šílenec v tranzitu a džíp odrazil 35 metrů daleko!

„Před Tišnovským tunelem nefungovaly semafory, tak jsem pouštěl auta, která jela po hlavní,“ popsal Ondřej Brzobohatý. V tom do něj zezadu ve velké rychlosti narazilo další auto. „Jezdím poměrně masivním džípem, ale odletěl jsem 35 metrů. Mám u auta zničený celý zadek,“ vylíčil hrůzostrašný zážitek Brzobohatý. Život mu zachránil bezpečnostní pás, takže vážnou nehodu odnesl jen šokem a zablokovanou krční páteří.

Další šok na něj čekal po vystoupení z auta. „Ten druhý řidič mi ještě nadával, proč jsem ta auta pouštěl. Bylo naprosto evidentní, že je blázen,“ konstatoval Ondřej Brzobohatý. Majitel fi rmy, pro kterou »silniční vrah« jezdil, pak dokonce vybízel přivolané policisty, aby jeho řidiči okamžitě sebrali řidičák. Během měsíce totiž zničil už druhé auto.

Zablokovaná krční páteř je navíc u Ondřeje Brzobohatého už druhým zraněním během deseti dnů. Počátkem března mu totiž v posilovně spadla na prostředníček pravé ruky patnáctikilová činka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.