Martina Procházková, expřítelkyně krasobruslaře Vernera: S Vondráčkovou to nemyslí vážně... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Martina Procházková, expřítelkyně krasobruslaře Vernera: S Vondráčkovou to nemyslí vážně...

Tomáš Verner a Lucie Vondráčková se ruku v ruce objevili na premiéře filmu Bathory.
Tomáš Verner a Lucie Vondráčková se ruku v ruce objevili na premiéře filmu Bathory.

PRAHA – Minulý týden přistihl deník Aha! krasobruslařského šampiona Tomáše Vernera (22) při vášnivé líbačce se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (28) brzo ráno v centru Prahy. „Jsme nový pár,“ vykřičeli pak oba slavnostně do světa.


Skutečnost ale může být jiná, než podle fotografií zdá. Verner to s Vondráčkovou v žádném případě nemyslí vážně a jen využívá její popularity k vlastnímu prospěchu! Alespoň tohle tušení má Tomášova bývalá přítelkyně, Supermiss 2007 Martina Procházková (22)!

Kliknutím zvětšeteJako hrdličky vypadali Tomáš Verner a Lucie Vondráčková na párty filmu Bathory. Vondráčkovou však může po mnoha neúspěšných vztazích čekat další zklamání! „Byli jsme spolu pět let a ustáli jsme to tak dlouho jen proto, že jsme oba krasobruslili, je totiž pořád někde pryč,“ řekla deníku Aha! expřítelkyně Tomáše Vernera a Supermiss 2007 Martina Procházková (22). „Víte, rozešli jsme se jako přátelé a nebylo to kvůli někomu třetímu. Doteď jsme blízcí přátelé a skvěle spolu vycházíme. Při tom nasazení, které Tomáš má, prostě není možné mít nějaký soukromý život,“ pokračovala Procházková, která se v současné době věnuje krasobruslařské přípravce jako trenérka a studuje na Metropolitní univerzitě mezinárodní vztahy.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete„Ani já příliš času na soukromí nevyšetřím, natožpak Tomáš, když chce udělat co nejlepší výsledek na olympiádě za dva roky. Tomáše za těch pět let znám dobře a myslím, že se nechce nijak vázat,“ naznačila Procházková, jak to Verner s Vondráčkovou ve skutečnosti může myslet.

„Je jasné, že jako každému chlapovi, i jemu se líbí, když se na něj holky dívají, a flirtuje s nimi, ale to je všechno. Krasobruslení by nevyměnil za nic na světě, on to má v hlavě opravdu srovnané,“ uzavřela Procházková. Lucie Vondráčková má tedy zase smůlu. Krasobruslař Verner se s ní jen ukázal na veřejnosti a odjel jí na celé léto trénovat do Stuttgartu. Zpěvačka zůstala opět osamocena a o další vášnivé scéně si může tak akorát nechat zdát.


Autor: LUCIE ČEVELOVÁ
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.