Céline Dion v Praze: Česky uměla z taháku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Céline Dion v Praze: Česky uměla z taháku!

Céline Dion v Praze dokázala, že patří mezi světovou pěveckou špičku.
Céline Dion v Praze dokázala, že patří mezi světovou pěveckou špičku. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Pražský koncert slavné kanadské zpěvačky Céline Dion (40) si nenechala ujít řada českých hvězd v čele s Helenou Vondráčkovou, Hanou Zagorovou či Monikou Absolonovou!

Pražský koncert slavné kanadské zpěvačky Céline Dion (40) si nenechala ujít řada českých hvězd v čele s Helenou Vondráčkovou, Hanou Zagorovou či Monikou Absolonovou! „Klobouk dolů! Nic nešolíchala, měla úžasnou výdrž a při závěrečné písni z filmu Titanic mi šel mráz po zádech!“ chválila Céline Helena Vondráčková. To Absolonová sice seděla v první řadě, ale během celého koncertu se tvářila kysele a tleskala pouze ve chvílích, když na ni byla namířena kamera...

„Já z toho byla nadšená,“ dodává Vondráčková. „Efekty, světla, jezdící pásy, všechno to bylo promakané. Skvěle zpívala, neměla jedinou chybu. Sice je výrazově ledová královna a chybělo mi tam občas trochu srdíčka, ale asi to je tím, že poslední roky zpívala denně takto velkou show v Las Vegas. Techniku a rozsah má ale úžasné,“ obdivovala Vondráčková zahraniční kolegyni, která svůj koncert odzpívala bez přestávky.

Zřejmě chtěla co nejdřív domů, v Praze se totiž nezdržela ani přes noc. Rovnou z O2 arény ji odvezl luxusní Mercedes S Class společnosti VIP Service i s rodinou na ruzyňské letiště, ze kterého odletěla svým letadlem do Polska, kde její koncertní turné pokračuje.

Přesto se Céline naučila pár vět česky a během koncertu s diváky komunikovala. Až pozorné oko odhalilo, že české věty, za které byla vždy odměněna frenetickým potleskem, měla napsané na velkých tahácích na pódiu a nenápadně je četla.

Při dvou pomalých skladbách se dokonce dojala k slzám, ale je otázkou, na kolik to bylo součástí show. Céline Dion v Praze každopádně ukázala, že je jednou z nejlepších světových zpěvaček a šestnáct tisíc lidí na vyprodaném koncertě ji mnohokrát ocenilo bouřlivým potleskem vestoje.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.