Fotky ze společné dovolené na Ibize jako důkaz! Petra Němcová & James Blunt Ano láska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Fotky ze společné dovolené na Ibize jako důkaz! Petra Němcová & James Blunt Ano láska!

Petra Němcová na své půvaby nachytala už hodně slavných mužů.
Petra Němcová na své půvaby nachytala už hodně slavných mužů. (: Profimedia.cz)

LOS ANGELES – Potvrzeno! Jedna z nejkrásnějších žen světa, česká topmodelka Petra Němcová (26), a dívčí popový idol James Blunt (32), jehož superhit »You are beautiful« (Jsi krásná) dobyl celý svět, jsou pár!

Potvrzeno! Jedna z nejkrásnějších žen světa, česká topmodelka Petra Němcová (26), a dívčí popový idol James Blunt (32), jehož superhit »You are beautiful« (Jsi krásná) dobyl celý svět, jsou pár! Právě si užívají na sluncem rozpálených plážích španělské Ibizy. Vášnivé laškování ve vodě, polibky na pláží a žhavé noci v hotelu.

Zprávy o rodícím se vztahu mezi britským zpěvákem Jamesem Bluntem, který si svými písněmi vydělal už více než půl miliardy korun, a českou topmodelkou, která bere za jedinou přehlídku 580 000 korun, se objevily už před pár měsíci. Ti dva spolu měli strávit romantickou noc na hotelu. Pak ale tamtamy na chvilku utichly. Petra Němcová se opět začala objevovat po boku hollywoodského svůdníka Bruce Willise (51), v jehož doprovodu nedávno zazářila i na filmovém festivalu v Cannes. Už v té době si ale pořád dokolečka prozpěvovala refrén Bluntova megahitu »You are beautiful«, a záhadně se přitom usmívala.

Přátelé krásné Petry, které vlny cunami vzaly v roce 2004 jejího snoubence, britského fotografa Simona Atleeho, ovšem z její lásky k Bluntovi příliš nadšení nejsou. Podle nich miluje bývalý kapitán britské armády především sám sebe, a vždy, když ho nějaká kráska omrzí, neváhá jí zazpívat další svůj hit: »Good bye, my lover« (Sbohem, má lásko), a poohlédnout se po jiné sukni. Své by o tom mohla vyprávět jeho expřítelkyně Camilla Boler, kterou podvedl s prominentní britskou návštěvnicí večírků – Tarou PalmerTomkinson. Jeho přelétavosti si všímají i britská média, podle nichž Blunt pouze usiluje o trofej »Největší kanec roku«.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.