Hana Mašlíková: Nezvládá šílené bolesti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hana Mašlíková: Nezvládá šílené bolesti!

Hana Mašlíková si kvůli migrénám neužila ani dovolenou v Turecku.
Hana Mašlíková si kvůli migrénám neužila ani dovolenou v Turecku.

PRAHA – Modelka Hana Mašlíková (24) tráví v posledních dnech většinu času v nemocnici! Lékaři si neví rady s jejími častými kolapsy organismu.


Operace ale nepřipadá v úvahu

„Jsem dvakrát za měsíc na kapačkách na Bulovce, na moje šílené bolesti a migrény už nezabírá nic,“ řekla Mašlíková, která před pár dny zkolabovala i na dovolené v Turecku. Letos už však podstoupila dvě vážné operace, kdy si nechávala zvětšit prsa. A to v plné narkóze, zaintubovaná, takže není možné její problémy vyřešit dalším operačním zákrokem. Její tělo už by takovou zátěž nemuselo zvládnout!

„Lékaři se bojí, že už to je něco mnohem horšího než jen migréna, a já se zase bojím další operace, třetí celková anestezie by mohla ohrozit jak funkci mozku, tak i ostatních orgánů,“ svěřila se deníku Aha! blonďatá kráska. „Před pár dny jsem absolvovala cétéčko hlavy a EEG mozkových funkcí a teď čekám, co přijde,“ dodala vyděšená Mašlíková, která musí ještě na krevní testy a rentgen krční páteře. Kliknutím zvětšete„Ty migrény jsou dědičné, tím trpí máma i bratr. Na neurologii, kde jsem tak dvakrát do měsíce, se však děsí, že už je za těmi kolapsy něco horšího, možná i problémy s krční páteří,“ svěřila se Mašlíková, které už nezabírají ani ty nejsilnější léky na migrény.

„V průběhu přehlídky v Teplicích mě třeba museli odvézt do nemocnice na injekce. Ty už taky zabírají jen někdy, takže většinou končím na kapačkách,“ popisuje poslední půlrok Mašlíková. Ta však raději podstoupí několikrát měsíčně infuzi, než by měla absolvovat další tak vážnou operaci v celkové narkóze. „Za ta prsa mám vybráno. Bohužel to bylo v obou případech dost vážné, takže teď není možné, abych znovu podstoupila nějaký podobný zákrok,“ děsí se modelka, jejíž zvětšená prsa jí už dvakrát zkomplikovala život. Bohužel to však nebylo nic proti tomu, co zažívá momentálně.


Autor: Eva KREMSEROVÁ
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.