Harry si ji pojistil! Herec Igor Bareš (42) konečně vlezl do chomoutu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Harry si ji pojistil! Herec Igor Bareš (42) konečně vlezl do chomoutu!

Nevěstu viděl Bareš v den svatby až před samotným obřadem. „Moje budoucí manželka na této tradici lpěla,“ hudroval naoko.
Nevěstu viděl Bareš v den svatby až před samotným obřadem. „Moje budoucí manželka na této tradici lpěla,“ hudroval naoko. (Aha! – David Kundrát)

KUKS – Sympaťák Harry z »novácké« Pojišťovny štěstí Igor Bareš (42) konečně opustil své staromládenectví a vlezl do chomoutu! A Nedělní Aha! bylo na přímé pozvání od ženicha u toho! Na východočeském zámku Kuks si herec po osmileté známosti pojistil štěstí svatbou s půvabnou kolegyni Antonií Talackovou (29).


Na svatbu dorazil překvapivě i hvězdný pár Miroslav Etzler a Vilma Cibulková, který se jinak ve společnosti vyskytuje sporadicky. Ostatní hvězdní hosté ze svatby vytvořili dětskou párty – Mahulena Bočanová, David Matásek i Jan Dolanský přijeli i s ratolestmi, osamocený Vladimír Javorský alias »Kyslík« ze seriálu Chlapci a chlapi se zase ujal role svědka ženicha. Kliknutím zvětšeteVypadal nervózněji než sám Bareš. Ožil na chvíli až při vášnivém polibku s krásnou svědkyní nevěsty slečnou Ivanou.

Kliknutím zvětšeteYvetta Blanarovičová, Igorova seriálová partnerka z Pojišťovny, ani nedostala pozvánku. „Nepřátelím se s každým, s kým hraju. Ale nic proti sobě nemáme. Igor mě nepozval, ale stejně bych odmítla, celý den pracuji ve Zlíně,“ vysvětlila Yvetta.

Kliknutím zvětšeteŽenich, známý také jako roztržitá hlava rodiny ze seriálu Horákovi, si svůj velký den užíval i bez seriálové přítelkyně Zuzany. „Svobodu jsem zapíjel dva dny předtím po představení,“ přiznal se nám. A i když trpí vzácnou nemocí střev, kvůli které nesmí pít a jídlo jí jen v kašovitém stavu, včera si plánoval velké dietní chyby. Po obřadu se hosté přesunuli na raut do krásné zahrady zámku a bývalého špitálu Kuks, hrstka vyvolených pak slavila až do rána ve dvacet kilometrů vzdáleném podniku Tadeášovy domky.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.