Bohumil Klepl: Ostuda! A pokuta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bohumil Klepl: Ostuda! A pokuta!

PRAHA – Konto herce Boba Klepla (50) bude asi brzo o pěkných pár desítek tisíc chudší! V pondělí prakticky bez omluvy zmeškal v domovském Divadle Na zábradlí derniéru Čechovova Strýčka Váni, kterou tak museli zrušit.


Za to hvězdě filmu Účastníci zájezdu hrozí pokuta až sto tisíc korun a ostuda v celé herecké branži!

„Pan Klepl nám poslal textovku s tím, že je indisponován. Nyní se zkoumá, zda to bylo skutečně kvůli zdravotnímu stavu, nebo herec dostane pokutu. Už se nám dlouho nic podobného nestalo,“ kroutí nechápavě hlavou PR manažerka divadla Alexandra Poláková.

Sám herec včera až do uzávěrky tohoto vydání nebral telefon, ani neodpovídal na zaslané textovky, a tak nemohl vysvětlit, proč zklamal kolegy i skoro dvě stovky natěšených diváků. Lze mu jen držet palce, aby prokázal, že za jeho absencí stojí nemoc, a nikoliv opilecká nezodpovědnost. O Kleplovi se totiž až moc dobře ví, že nepohrdne pořádnou pijatikou a před zlatavým mokem a tvrdým alkoholem se rozhodně neukrývá...


Autor: (daz)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.