Zagorová – Kotvald – Hložek: Opět spolu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zagorová – Kotvald – Hložek: Opět spolu!

V polovině osmdesátých let lámaly hity slavného trojlístku rekordy československých hitparád.
V polovině osmdesátých let lámaly hity slavného trojlístku rekordy československých hitparád.

PRAHA – „V listopadu budeme mít po několika letech s Hankou Zagorovou a Standou Hložkem opět společný koncert,“ prozradil deníku Aha! Petr Kotvald (46), kvůli kterému byla.


PRAHA – „V listopadu budeme mít po několika letech s Hankou Zagorovou a Standou Hložkem opět společný koncert,“ prozradil deníku Aha! Petr Kotvald (46), kvůli kterému byla v roce 1986 veleúspěšná činnost tohoto »trojlístku« náhle ukončena.

Kliknutím zvětšete„Uspořádat tento koncert v Bratislavě jsme se rozhodli proto, že diváci na Slovensku neměli možnost nás vidět při sérii představení, které jsme v Čechách dělali na konci devadesátých let,“ vysvětlil Kotvald. Když se v roce 1996 Hana Zagorová (59) rozhodla opět vrátit ke koncertování, vydala dnes již platinová alba Maluj zase obrázky 1 a 2 a jako hosty si k natočení nových verzí svých písní pozvala dávné spolupracovníky, mezi nimiž samozřejmě Kotvald s Hložkem nemohli chybět. Vrátili se i ke společnému vystupování na jevišti. Po několika koncertech se měla cesta všech tří umělců rozdělit napořád. Svému slibu však naštěstí nedostáli, a tak 17. listopadu opět potěší své fanoušky dávnými hity z poloviny osmdesátých let.


Autor: Jiří LANDA
Foto: ČTK, Jakub LUDVÍK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.