Helena Zeťová: Už zase s Bednářem! A místo mimina pejsek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Helena Zeťová: Už zase s Bednářem! A místo mimina pejsek

Zeťová s Bednářem se s novým štěnátkem a jeho majitelkou vyfotili!
Zeťová s Bednářem se s novým štěnátkem a jeho majitelkou vyfotili! (www.jackrussellterier.com)

PRAHA – Nekonečný příběh připomíná vztah zpěvačky Heleny Zeťové (27) a hokejisty Jaroslava Bednáře (31)! Po nedávném srdceryvném prohlášení Zeťové pro média, že se definitivně rozcházejí a není cesty zpět, je vše opět jinak!

Nekonečný příběh připomíná vztah zpěvačky Heleny Zeťové (27) a hokejisty Jaroslava Bednáře (31)! Po nedávném srdceryvném prohlášení Zeťové pro média, že se definitivně rozcházejí a není cesty zpět, je vše opět jinak!

Kontroverzní pár je spolu, znovu se milují, a dokonce se rozhodli, že si pořídí »potomka«! K teriérovi Samovi, který Bednářovi zůstal po rozchodu s Darou Rolins, si pár pořídil dalšího Jack Russell Teriéra, pětinedělní fenku jménem Titicaca! Růstanouli však její rodiče svoji nebo se za chvíli opět rozejdou, to je zatím ve hvězdách, stejně jako to, komu by v takovém případě psí sirotek zůstal...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.