Pepa Vojtek a Libuška: Rozvádějí se, ale... Společná noc v hotelu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pepa Vojtek a Libuška: Rozvádějí se, ale... Společná noc v hotelu!

PRAHA – Pepa Vojtek (42) a jeho stále ještě manželka Libuška (27) budou poprvé od bouřlivého rozchodu spolu na jevišti! A navíc je čeká i společná noc v hotelu! Před Vojtkem to ale zatím tají.


..

Velmi náročný víkend teď čeká manžele Vojtkovy, kteří jsou v rozvodovém řízení. V ostravské ČEZ Aréně odehrají dvě představení, jedno v sobotu a druhé v neděli. Stráví tak spolu první noc od doby, co se Pepa odstěhoval ke své milence Jovance. „Pepovi jsme raději o tom, že tam bude tančit Líba, neříkali,“ řekl nám zdroj z divadla. „Nemůže to ale zrušit, má smlouvu, stálo by ho to desítky tisíc korun,“ říkají jeho kolegové.

Vojtkova nová milenka Jovana, která odloudila Pepu od jeho manželky, tak zřejmě o sobotní noci pukne žárlivostí. „Jovana v žádném případě nemůže doprovázet Pepu do Ostravy, kdo by hrál tady v Praze, má pracovní povinnosti,“ tvrdí náš zdroj z divadla. V sobotu a v neděli se tak mohou diváci v Ostravě od 19 h těšit na to nejlepší z muzikálů Angelika, Tři mušketýři, Kleopatra a Golem a poprvé budou mít možnost vidět spolu Pepu zpívat a Libušku tancovat, i když spolu už nežijí.


Autor: (kre)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.