Langmajer jako padouch! Čeká ho boj s Brzobohatým | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Langmajer jako padouch! Čeká ho boj s Brzobohatým

Jiří Langmajer včera potvrdil, že přijme roli hraběte von Kratzmara v detektivní inscenaci Adéla ještě nevečeřela.
Jiří Langmajer včera potvrdil, že přijme roli hraběte von Kratzmara v detektivní inscenaci Adéla ještě nevečeřela. (Aha! – Marek Pátek, ara)

PRAHA – Jiří Langmajer (42) se postaví proti Ondřeji Brzobohatému! Konečně je obsazena poslední role v představení Adéla ještě nevečeřela. Deníku Aha! se podařilo zjistit, že Langmajer včera po dlouhém vyjednávání kývl na roli zločinného hraběte von Kratzmara. Martina Dejdara (42) a Jana Budaře (30) tak připravil o práci!

Divadlo Broadway dlouho hledalo toho správného padoucha, který by s Richardem Genzerem alternoval roli hraběte von Kratzmara, jehož si před třiceti lety v detektivním filmu Adéla ještě nevečeřela zahrál Miloš Kopecký. Jednalo se o Dejdarovi, Budařovi a Langmajerovi, o kterého byl největší zájem. A ten nakonec po několika vyjednáváních souhlasil. Už brzy se na prknech Divadla Broadway ujme role zločinného násilníka.

„Ano, dnes potvrdil, že roli vezme,“ prozradil deníku Aha! zdroj z Divadla Broadway, kde se detektivní inscenace připravuje. Postaví se tak proti Ondřeji Brzobohatém, naprostému nováčkovi v tomto obou. Brzobohatému byla přiklepnuta role detektiva Nicka Cartera, jehož ve filmu hrál svůdný Michal Dočolomanský. „Já nejsem muzikálový herec a pořád jsem si říkal, jestli to zvládnu, a stále mám před touto rolí pokoru,“ strachuje se Brzobohatý.

Premiéra inscenace Adéla ještě nevečeřela bude 23. října v Divadle Broadway.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.