Aneta Langerová Poprvé přistižena: Rande s Ivou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Aneta Langerová Poprvé přistižena: Rande s Ivou!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Ani maskování kapucou nepomohlo Anetě Langerové (21) utajit milostnou schůzku s přítelkyní Ivou Milerovou. Zamilovaná dvojice – vítězka první řady SuperStar a šéfka hudebního vydavatelství – vrkala při večeři v centru Prahy a deník Aha byl u toho!

Obě ženy si daly dostaveníčko v grill baru a hudebním klubu Ultramarin v pražské Ostrovní ulici nedaleko Národní třídy, a i když se neustále rozhlížely, jestli je někdo nepoznal, zdálo se, že nic jiného než nervozita poklidnému průběhu jejich schůzky nebrání.

Aneta labužnicky potahovala z cigarety a vypadala nadmíru spokojeně. Snad už ve svých branžích úspěšným ženám došlo, že jejich velké tajemství je stejně již dávno venku, a tak se nemusejí až tak pečlivě skrývat, a naopak mohou konečně začít pořádně žít!

I když se při odchodu z klubu Aneta k Ivě moc neměla, nevzala ji ani za ruku a naopak dělala, že k sobě vůbec nepatří, po několika desítkách metrů na ni přece jenom počkala. Pak se obě daly do řeči a nakonec nasedly společně do auta a odjely domů.


Více fotografií v dnešním tištěném Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.