Bartošku ovládly emoce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bartošku ovládly emoce

Když Jiří Bartoška nediskutoval o politice, věnoval se ruské herečce Eleně Polyakové. Líbal ji na čelo a držel za hlavu, i když měl v prstech hořící cigaretu.
Když Jiří Bartoška nediskutoval o politice, věnoval se ruské herečce Eleně Polyakové. Líbal ji na čelo a držel za hlavu, i když měl v prstech hořící cigaretu.

VIZOVICE – Závěrečný večírek Mezinárodního festivalu pro děti a mládež probíhal v pátek večer v příjemném prostředí výrobny vizovické palírny slivovice, ale přesto v politickém duchu.


Všichni řešili probíhající volby, a především prezident Karlovarského filmového festivalu Jiří Bartoška (58) velmi emotivně probíral politická témata se všemi zúčastněnými. Když mu došla trpělivost, tak se šel »zchladit« do náruče vycházející ruské hvězdy Eleny Polyakové.

Kliknutím zvětšeteI přes deštivé a nevlídné počasí měli hosté úsměv na tváři. Mohly za to dostatek místní pálenky a krása místních žen. Politická témata řešil »prezident« Jiří Bartoška, který se občas zapomněl a dal průchod emocím v podobě nepříliš lichotivých narážek na jednu politickou stranu. Výjimku udělal až v případě, kdy uviděl ruskou herečku Elenu Polyakovou, která ten večer obdržela dvě ceny. Oba si spolu něco šeptali a poté se dlouze objali. To Vojta Kotek řešil především filmová témata. Zapojil se do diskuze s dcerou režiséra Juraje Herze Annelií která světácky rozebírala film Rafťáci, kde Kotek hraje jednu z hlavních rolí. Kliknutím zvětšeteAnnelie se teď chystá po stopách otce studovat režii. Příjemný doprovod dělala mladému Vojtovi Kotkovi jeho herecká kolegyně Tereza Voříšková, která se od něho nehnula ani na krok a výjimku udělala jen v případě, když se přiblížil nějaký fotograf. I přesto, že oba svůj vztah popírají, tak ve známém hotelu Moskva ve Zlíně sdíleli společně jeden pokoj. Pozdravit známé přišel fotograf David Kraus s přítelkyní Markétou Hrubešovou. Oba spolu během večírku cukrovali a opustili jej jako jedni z prvních.


Autor: Šárka NOVÁKOVÁ
Foto Aha!: Kateřina KOVÁŘOVÁ

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.